WiFi forstærkere – Bliv klogere og få et stærkere signal

5 år siden

WiFi forstærkere – Bliv klogere og få et stærkere signal

En WiFi forstærker giver dig bedre trådløst signal

Mange har måske hørt ordet ”WiFi forstærker” før, men de har aldrig rigtig sat sig ind i, hvordan én sådan forstærker kan hjælpe på WiFi forbindelsen i hjemmet. Dette vil vi gerne løfte sløret for i denne artikel, hvor vi gør dig klogere på WiFi forstærkere!

Hvad er en WiFi forstærker?

Du kender sikkert til forstærkere fra musikkens verden, men en WiFi forstærker er i en lidt anden boldgade – og så alligevel ikke helt! En WiFi forstærker er med til at forstærke dit trådløse internetsignal, hvis dette er meget svagt i dele af dit hjem. Forstærkeren forbindes til dit trådløse internet og forstærker dette signal, således at du oplever en stabil forbindelse, uanset hvor du er i huset.

WiFi forstærkerne kommer i alle prisklasser, størrelser, kvaliteter og funktioner, og hvilken forstærker, der er den rette til dig, er i høj grad op til dine behov og krav til forbindelsen. Her kan du f.eks. også vælge både en indendørs eller en udendørs forstærker alt afhængig af dine lokale forhold.

Godt tip: Din WiFi forstærker kan bruges til almindeligt internet, men den kan også bruges til dit mobile bredbånd. Dette betyder, at en WiFi forstærker er et godt køb, uanset hvilken forbindelse du gør brug af i dit daglige liv!

Sådan bør du placere en WiFi forstærker

Det er virkelig let at sætte en effektiv WiFi forstærker op, og du kan faktisk placere den overalt i huset. Det er dog bedst, hvis du vælger at stille forstærkeren i samme rum som din router, da den således har kortest vej til den oprindelige forbindelse. Omvendt kan du sagtens tage WiFi forstærkeren med rundt i huset og stille den der, hvor signalet er bedst i alle husets rum – dermed får du mest muligt ud af placeringen og investeringen! Der vil typisk følge en guide med, når du køber en forstærker – og du behøver derfor ikke at famle i blinde efter den korrekte placering.

Sådan foregår opsætningen af en WiFi forstærker

Vi vil gerne give dig et hurtigt og overskueligt overblik over, hvordan du på bedste vis kan sætte en WiFi forstærker op i dit hus:

  1. Placer din WiFi forstærker i det samme rum, som din router eller dit modem allerede står i
  2. Kontrollér, at din router virker korrekt og sender et godt WiFi signal ud i rummet
  3. Tænd for WiFi forstærkeren – der skal normalt ikke tilsluttes andet end et strømstik
  4. Find din foretrukne enhed frem og log på WiFi forstærkeren
  5. Følg den guide, der dukker op på din skærm. WiFi forstærkeren kræver en smule opsætning for at virke bedst muligt, og dette kræver nogle oplysninger fra dig!
  6. Nyd din forbedrede forbindelse i alle husets afkroge!

En venlig påmindelse…

Hvis du oplever problemer med dit trådløse internetsignal, så kan ét af svarene være, at forbindelsen simpelthen ikke er stærk nok. Her vil en WiFi forstærker hjælpe din forbindelse med at komme rundt i hele huset. Det er dog ikke altid den ønskede løsning på problemet, da forstærkeren kun kan klare en vis del – en del, som ikke altid er helt nok. Derfor bør du måske overveje at købe dig til en bedre forbindelse eller en bedre router, hvis WiFi forstærkeren ikke hjælper dig nok!

Her på hurtigtinternet.dk kan du let og bekvemt finde frem til en stærkere og billigere bredbåndsforbindelse! Vores søgemaskine klarer alt det hårde arbejde for dig, og du skal dermed blot læne dig tilbage og gennemgå den overskuelige liste over de bedste udbydere og de bedste datapakker, som du finder her på hurtigtinternet.dk!