Sådan starter du en online business

2 år siden

Sådan starter du en online business

Det er nemmere sagt end gjort at starte en forretning og få succes med den. Faktum er dog, at rigtig mange danskere lever af deres online business, så hvorfor skulle du ikke også kunne det? Har du et stort ønske om at blive din egen chef, så synes vi ikke, at du skal holde dig tilbage. Til at starte med kan du evt. drive dit firma om aftenen og i weekenden, så du ikke i første omgang skal sige dit job op og give afkald på din faste indtægt.

Det kan man tjene penge på online

Det er via internettet ikke kun muligt at blive underholdt og holde kontakten med venner og familie. Du har også mulighed for at tjene penge her. Er du tilstrækkelig dygtig, kan du skabe en stor forretning, så du kan finansiere fantastiske rejser, masser af restaurantbesøg og elektronik i lange baner. Penge er ikke alt, men drømmer du om et stort hus og en hurtig bil, så skal du naturligvis gå all in på dit næste online forretningseventyr.

Herunder kommer vi med nogle eksempler på, hvad man kan tjene penge på online:

  • Affiliate marketing
  • E-handel
  • Besvarelse af spørgeskemaer
  • Tekstforfatning
  • Grafisk design
  • Udvikling og programmering
  • Blogging

Der er naturligvis noget af ovenstående, som er nemmere at komme i gang med end andet. For eksempel er det betydeligt nemmere at starte en affiliate side end en webshop, hvor der skal købes varer, skrives produktbeskrivelser, besvares kundehenvendelser, pakkes varer osv. Affiliate marketing er uden tvivl et godt sted at starte.

Det skal du bruge

Du behøver ikke at bruge en formue på at starte din næste digitale forretning. I bund og grund kan man komme i gang for få hundrede kroner, hvis man allerede ejer en bærbar computer og har adgang til internettet i hjemmet. Ejer du hverken en bærbar eller router, så skal du selvfølgelig ud at investere i lidt udstyr. Er kontoen tom, så kan du købe disse ting på afbetaling.

I princippet behøves man intet fancy kontor for at drive en online business. Råder du over en bærbar, kan du nemlig arbejde uanset tid og sted. Det er altså helt op til dig, om du vil arbejde hjemmefra, eller om du vil sætte dig på en lokal café, når der skal besvares mails osv.

En god internetforbindelse er alfa og omega

Som digital iværksætter skal du simpelthen have adgang til hurtigt og stabilt internet. Det gælder, uanset om du ønsker at skabe en hobbyvirksomhed eller har planer om at drive en millionforretning. Står du i samme omgang og mangler et godt tilbud på tv, så kan du købe tv og bredbånd i én samlet pakke. Der er ofte mange penge at spare ved at vælge disse pakkeløsninger.

Som hovedregel vil du være godt rustet med en 100/10 forbindelse. I mange tilfælde kan det dog give mening at skrue yderligere op for hastigheden. For hastighedens og stabilitetens skyld bør du gå efter fibernet.