Så nemt er det at komme i gang med fiber

12 måneder siden

Så nemt er det at komme i gang med fiber

Drømmer du om lynhurtigt internet, 1000 mbit/s i både upload og download, og vil du gerne have det inden for den nærmeste fremtid, kan det være en rigtig god idé at gå i gang med at undersøge dine muligheder for at få fibernet i din bolig.

Fibernet bliver mere og mere udbredt rundt omkring i Danmark, og tusindvis af husstande er pt. i gang med at skifte over til fiber. Så hvis der er et perfekt tidspunkt at skifte fra ADSL og over til fibernet, er det i dette øjeblik.

Hvordan får jeg fiber her og nu?

Hvis du gerne vil skifte fra ADSL, mobilt bredbånd fri data eller hvad du nu engang har som nuværende udbyder af internet og over til fiber, hvordan gør du så det?

Jo, det kan være en god idé at klikke dig ind til en af de udbydere af fiber, der er i Danmark. Hos dem kan du indtaste din adresse på deres hjemmeside, hvorefter du på et øjeblik kan se, om der kan leveres fibernet til din adresse eller ej. Kan du det, er det bare med at klikke “bestil” knappen, og så er du ellers i gang.

Har jeg behov for fiber?

Selvom du har mulighed for at få fiber i din bolig, er det jo ikke sikkert, at det giver mening for dig at skifte. Ligesom hvis du kun bruger 1 GB data i dit mobilabonnement hver måned, er der jo ingen grund til at skifte til et abonnement med fri data.

Hvis du primært kun bruger nettet til at læse dine e-mails, tjekke nyheder og søge information på Google, kan du med stor sandsynlighed sagtens nøjes med den forbindelse, du har nu. Fiber er i mange tilfælde mere relevant for husstande med mange opkoblinger og med stort forbrug inden for eks. gaming og streaming, der er data-tungt.

Vær heldig at få gratis oprettelse på din fiberforbindelse

I takt med at flere og flere vælger at få fibernet i disse dage, er der også kamp om kunderne fra udbydernes side. Derfor er der flere af dem, der tilbyder gratis oprettelse og installation af fibernet, hvis du bestiller i disse dage.

Det kan spare dig for adskillige hundrede kroner at få gratis oprettelse, og installationen kan som regel også sagtens løbe opad, så det er en ganske fin sum penge, du kan spare ved at udnytte sådan et tilbud.

Fibernet – den nemmeste vej til lynhurtigt internet

Så står du i dag og savner noget endnu hurtigere internet i din bolig, og er du ikke sikker på, hvad du skal vælge, kan det være en rigtig klog beslutning at kigge mere på en løsning med fibernet.

Det går hurtigt at få installeret, det giver lynhurtigt internet i hele din bolig, og det kan endda også give dig mulighed for at få trådløst tv i hele dit hjem, så du slipper for at skulle have antennestik liggende. En moderne og fornuftig måde at få hurtigt internet i hjemmet på.

Så nemt er det at komme i gang med fiber
Så nemt er det at komme i gang med fiber