Opdag nye ting online

2 år siden

Opdag nye ting online

Der kommer hele tiden nye spændende funktioner og apper man kan lege sig med online. Her skal vi kigge lidt nærmere på nogle af de nye ting du kan opleve, så du kan bruge nettet til mere, end bare. Arbejde. Der er altid noget at opdage, og det kan du læse mere om nu.

Prøv spændende AI-apps

Der er kommet en ny, stor trend indenfor apps i form af AI-apps, der gør det sjovt at interagere med GIFS og videoer på sociale medier. Det kan for eksempel være appen Reface, som lader dig bytte ansigt med gifs og videoer, så du kan se dit ansigt over kendte mennesker og skuespillere takket være kunstig intelligens, der læser et billede af dig. Dette er en type teknologi, der også er på vej til at blive brugt i films. Vi har for eksempel set reklamen med Audrey Hepburns ansigt i AI- form eller Star Wars filmene, hvor afdøde Carrie Fisher er med som AI-figur, både som ung og den alder hun var, da hun sidst var med selv.

Der er intet, der tyder på, at denne teknologi vil blive mindre brugt fremover, og det at vi kan lege med den selv på vores smartphones, er et tydeligt tegn om, at det er noget, der er kommet for at blive. Det kan være, at trenden dør lidt, når den første begejstring har lagt sig, men lige nu, er noget af det nyeste og mest spændende du kan teste af på nettet, forbundet med ansigtsgenkendelse og AI-teknologi.

Opdag nye streamingtjenester

Streamingtjenester bliver også stadig mere populære, og det er ikke så mærkeligt. Der kommer nemlig hele tiden nye til. Tidligere var HBO og Netflix de største, men de har fået seriøse udfordrere i form af Amazon Prime Video og Disney+. Det sidste er allerede blevet ret stort, til trods for at den blev lanceret for kun kort tid siden. Det er takket være serier som The Mandalorian og andre filmer fra Star Wars universet, der gør streamingtjenesten populær både blandt børn og voksne.

De store streamingtjenesterne producerer også hele tiden nyt indhold, som gør det endnu sjovere at se film og serier online. Nu produceres også serier med tanke på at de skal kunne binges – formatet er med andre ord på vej til at forandre sig, fordi vi ser ting på nettet på en anden måde end tidligere.

Brug nettet til sjove pauser i din hverdag

Man kan med fordel også bruge online funktioner som god afkobling i en hektisk hverdag. Der findes nemlig masser af gode aktiviteter, som man kan hygge sig med, når man har brug for en god pause. Gode pauser kan bidrage til at reducere stress, og gøre det lidt nemmere at koble helt af for at tage sig sammen til vigtige opgaver senere. Mange synes for eksempel at dansk live casino og spil hos spillehallen er de perfekte afkobling. Det er nemlig mere aktivt end, at bare se på en video online, og man har det sjovt samtidigt med, at man får tankerne over på noget helt andet.

Opdag nye ting online
Opdag nye ting online