Legal Desk gør jura tilgængeligt

10 måneder siden

Legal Desk gør jura tilgængeligt

For mange er jura kompliceret og svært at forstå, hvilket kan have en intimiderende effekt på mange mennesker. Samtidig kan traditionelle advokater være rigtig dyre at anvende. Legal Desk forsøger at ændre denne tilstand ved at gøre det nemmere og billigere at udarbejde juridiske dokumenter.

Automatisering af jura

Legal Desk er en dansk tech-startupvirksomhed, som tilbyder automatiserede formularer, hvorved du nemt kan lave juridiske dokumenter online, som er 100 % juridisk gyldige. Du får vejledning fra start til slut, og Legal Desk sørger for den efterfølgende proces, hvis et dokument eksempelvis skal registreres hos en myndighed. På den måde får du samme sikkerhed og kvalitet som hos en traditionel advokat, men til en langt lavere pris.

På hjemmesiden finder du ikke kun juridiske dokumenter, men også et stort udvalg af juridiske artikler om forskellige emner. Artiklerne er med til at hjælpe dig med at forstå din juridiske situation og give dig konkret vejledning til, hvordan du selv opretter juridiske dokumenter. På den måde bliver du bedre til at træffe vigtige beslutninger på vegne af dig selv, din familie eller din virksomhed.

Juridisk rådgivning vil for alle mennesker blive nødvendigt på et tidspunkt. Nogle har måske brug for at stifte et selskab, mens andre har brug for hjælp med oprettelse af testamente. Om der er tale om det ene eller det andet, så spiller juraen en stor rolle i folks dagligdag. For mange kan det være både omstændigt og bekosteligt at skulle finde den rigtige advokat til opgaven, hvorfor mange udskyder at benytte sig af advokatbistand, før det er for sent.

Juridisk selvbetjening

Legal Desk er en slags juridisk selvbetjening, som gør det nemmere og billigere for kunderne. Du kan egentlig klare det meste selv på hjemmesiden, og hvis der skal laves registreringer, sørger Legal Desk for dette. Dokumenterne genereres automatisk med det samme på baggrund af de svar, som brugeren udfylder i de intelligente formularer.

Få hjælp af Legal Desk

Du kan oprette mange forskellige dokumenter på hjemmesiden. Du skal bare gå ind på hjemmesiden og finde det produkt, du skal bruge i menuen, og så er du allerede godt på vej. Her kan du først og fremmest læse om produktet, dets begrænsninger samt muligheder. Det er også samme sted, at du finder genvejen til formularen, som du udfylder med dine oplysninger.

De fleste dokumenter tager ikke mere end 15 minutter at udfylde. Du betaler først, når du er færdig med at udfylde formularen. Så snart du har betalt, vil du få øjeblikkelig adgang til det færdige dokument. Besøg Legal Desks hjemmeside her.

Legal Desk gør jura tilgængeligt
Legal Desk gør jura tilgængeligt