50 Mbit bredbånd

50 Mbit bredbånd

50 Mbit bredbånd er til dig, der kræver en hurtig forbindelse!

Hvis du ikke kan undvære en meget hurtig internetforbindelse, der skal køre med max gas på hele tiden, så vil 50 Mbit være et godt valg til dit hjem! Denne utrolig hurtige forbindelse er ikke en god løsning for alle, og det er heller ikke alle danskere, som kan opnå denne hastighed. Faktisk er det langt de færreste, der har behov for en 50 Mbit forbindelse for at være tilfreds med deres internet – men hvis du gerne vil blive lidt klogere på, hvad 50 Mbit kan gøre for dig, så læs endelig lidt videre her!

Generelt set vil 50 Mbit i hastighed være nok til, at du kan streame i HD-kvalitet på op til 6-7 enheder samtidig. Der er dermed tale om en forbindelse til den krævende og store husstand, hvor der f.eks. bliver set mange forskellige film på Netflix. Med 50 Mbit vil du tilmed kunne streame 4K-indhold på én enhed af gangen, hvilket i langt de fleste tilfælde også er rigeligt. Herudover vil du meget sjældent opleve problemer med lavere hastighed, da 50 Mbit også er rigeligt til f.eks. krævende onlinespil.

Den hurtige 50 Mbit forbindelse bliver kun få steder tilbudt via de gamle kobberkabler, og du vil hurtigt finde ud af, at fibernet eller internet via kabel-tv vil være den bedst mulige indgang til den super hurtige internetverden. Løsningen med internet gennem kabel-tv udbydes primært af Stofa og YouSee, mens fibernet er spredt ud på mange forskellige udbydere. Vi gør opmærksom på, at vores tabeller ikke tager højde for, om den valgte løsning kan fungere i netop dit område – men finder du en 50 Mbit bredbåndsforbindelse, der leveres via de gamle kobberkabler, så fungerer det garanteret også hos dig!

Priser på lynhurtigt 50 Mbit bredbånd

Nedenfor har vi gjort det let for dig at finde frem til de udbydere, der kan tilbyde en stabil 50 Mbit forbindelse til en god pris. Hastighederne kan variere en smule, men dette skyldes i høj grad, at udstyret og minimumshastighederne ofte er af forskellig kaliber. Som altid vil vi opfordre til at tilslutte din enhed direkte med kabel, da denne løsning giver størst stabilitet.

Du finder en hurtig og billig 50 Mbit forbindelse i tabellen her:

[adservice-comparison-feed-iframe]

50 Mbit udbydes desværre ikke overalt

Som allerede beskrevet udbydes 50 Mbit bredbånd primært gennem fibernet- eller internet via kabel-tv løsninger. Disse løsninger er relativt nye, og da etableringsomkostningerne er meget høje, er det langt fra alle steder i landet, hvor de effektive kabler er blevet lagt i jorden. Af netop denne grund udbydes 50 Mbit bredbånd primært i mellemstore til store byer, hvor der er stor efterspørgsel på hurtigere hastigheder. Du kan dog være heldig og opleve, at kobberkablerne i dit område er blevet opgraderet markant – dette gør det muligt at få 50 Mbit med denne løsning nogle steder!

Hvis 50 Mbit bredbånd ikke udbydes i dit område, så kan vi trøste dig med, at denne hastighed i langt de fleste tilfælde ikke er pengene værd for den gennemsnitlige familie. Den kommer særligt til ret i store familier, hvor forventningerne er høje, og langt de fleste vil kunne klare sig fint med f.eks. en 20 Mbit forbindelse i stedet!

I hvilke tilfælde er 50 Mbit ikke pengene værd?

Er du typen, der sjældent bruger din forbindelse til at se videoer i høj kvalitet eller til at hente store filer, så er 50 Mbit bestemt ikke pengene værd for dig! 50 Mbit bredbånd klarer ”dagligdagsopgaverne” nøjagtigt lige så godt, som en 20 Mbit forbindelse gør, og dette gælder også, selvom der er mange enheder online samtidig. Dermed vil 50 Mbit kun være opgraderingen værd, hvis du ofte streamer video i høj kvalitet på flere enheder på samme tid!

Hvis du primært streamer videoer på YouTube eller Netflix, så behøver du heller ikke nødvendigvis at punge ud for en dyr 50 Mbit forbindelse – dette klarer en 20 Mbit forbindelse helt fint. Til gengæld vil du mærke klar forskel, hvis du downloader store filer regelmæssigt, hvor den hurtigere forbindelse for alvor kan spare dig for ventetid; 50 Mbit er ca. 1,5 gang hurtigere end 20 Mbit. Bruger du dermed dit private internet til at arbejde hjemmefra, så kan 50 Mbit godt være pengene værd!

Langt de fleste udbydere har ingen minimumshastighed på en 50 Mbit forbindelse, hvilket skyldes den nyere teknologi, der ligger bag. Dermed vil du i langt de fleste tilfælde kunne forvente at få lige nøjagtig den hastighed, som du betaler for. Dette kan dog blive udfordret i perioder med spidsbelastning, som mange udbydere også tager højde for i deres betingelser.

Er der forskel på bredbåndsløsningerne hos de danske udbydere af 50 Mbit hastigheder?

Der er ingen tvivl om, at bredbåndsløsningerne rundt omkring i hele landet har forskellige forudsætninger og andre forskelligheder, der gør dem bedre eller dårligere end andre steder i landet. Her kan man specielt hæfte sig ved priserne, der afhænger helt af, hvilke udbydere der er i dit område. Hvis du bor på landet, så er der i mange tilfælde relativt lav konkurrence, hvilket kan skabe monopollignende forhold, hvor priserne desværre skydes lidt i vejret. Herudover er der forskel på kundeservice og mulighederne for kvalificeret support hos de forskellige firmaer, hvilket måske kan være svært at gennemskue til at starte med. Derfor vil vi gerne opfordre til, at du svinger forbi Trustpilot, inden du vælger din nye bredbåndsudbyder!

Hurtigtinternet.dk er den lette vej til den bedste 50 Mbit bredbåndsløsning!

Her hos hurtigtinternet.dk er det vores mål at gøre internetjunglen mere overskuelig for dig som forbruger. Alt for mange mennesker betaler for meget for en internetløsning, der ikke passer til dem, og dette har vi sat os for at gøre noget ved! Vores søgemaskine finder helt automatisk frem til markedets bedste og billigste 50 Mbit bredbånd blandt de mange forskellige udbydere – du skal ikke røre en finger selv. Priserne bliver opdateret hele tiden, og dermed er hurtigtinternet.dk vejen til både hurtigt og billigt bredbånd!