3 vigtige elementer i arbejdsværelset

5 måneder siden

3 vigtige elementer i arbejdsværelset

Er man så heldig at havde plads til et decideret arbejdsværelse derhjemme, så skal det også gerne være et rum, som man har lyst til at arbejde i. Det kræver en række vigtige elementer, og her kan du læse om tre af de vigtigste ting til et arbejdsværelse.

Komfort

Det er vigtigt, at komforten er i orden, når man sidder og arbejder i mange timer. Det optimale ville være, at have mulighed for at sidde og stå på forskellige måder, alt efter hvilken arbejdsopgave man udfører. Man kan udover den obligatoriske kontorstol, også have en sadelstol, hvor man sidder mere oprejst og har mere bevægelsesfrihed. En sadelstol er også rigtig god, hvis man er kreativ og bruger tid på at male, tegne, modellere eller mange andre former for håndværk. Selve skrivebordet er også et vigtigt møbel, som findes i mange forskellige udgaver, hvilket ajprodukter har et stort udvalg af. Et hæve-sænkebord kan være en idé, hvor man både kan bruge den klassiske kontorstol og tilpasse det til en sadelstol eller til en stående arbejdsstilling.

Internet

I disse tider er et godt og hurtigt internet meget vigtigt for de fleste arbejdsopgaver. Derfor spiller det en stor rolle i forhold til, om man rent faktisk bruger sit arbejdsværelse. Er internettet dårligt, vil man uden tvivl flytte arbejdet ned i stuen, køkkenet eller måske ind i sengen. Selvom det kan være behageligt, er det sjældent man er lige så produktiv, i forhold til, hvis man sidder ved et skrivebord på en sadelstol. Så internetforbindelsen er altid værd at investere i, hvis man skal gøre sit arbejdsværelse mere attraktivt.

Den rigtige stemning

Selvom kontorarbejde ikke altid er det sjoveste, så behøver omgivelserne ikke at være kedelige. Det kan derfor godt fungere at blande kreativitet med “kedeligt” papirarbejde i ét rum. Skab et rum med plads til leg og udfoldelse. Dekorer med malerier og billeder, så det er et hyggeligt rum at være i. Spil din yndlingsmusik på en god højtaler og få naturen ind i rummet, ved at sætte planter i vindueskarmen, eller en større plante i hjørnet. Det vil også være med til at sætte en stemning, så man har lyst til at arbejde i rummet, enten alene eller sammen med andre. Så kan den ene sidde på kontorstolen og arbejde på computeren, mens den anden kan sidde på en sadelstol og male, i den anden del af rummet. Rummet kan nu bruges på mange forskellige måder, hvilket øger chancen for, at det rent faktisk bliver brugt i hverdagen, og ikke bare bliver til et opbevaringsrum.

3 vigtige elementer i arbejdsværelset
3 vigtige elementer i arbejdsværelset