3 måder du kan få internet i dit sommerhus

8 måneder siden

3 måder du kan få internet i dit sommerhus

3 måder du kan få internet i dit sommerhus
3 måder du kan få internet i dit sommerhus

 

Har du endnu ikke fået internet i dit sommerhus, og vil du meget gerne have det, er der heldigvis flere måder at løse det på.

Der er ikke kun en rigtig måde at få internet i sommerhuset. Derfor kan det også være en god idé at undersøge, hvad der vil være det helt rette valg for dig, når du skal have nyt internet i dit sommerhus. Der kan også være andre måder end de tre, du ser herunder.

Mobilt bredbånd

For det første kan du jo vælge at få mobilt bredbånd i dit sommerhus. Der er rigtig mange udbydere, der er klar til at hjælpe dig med et abonnement på mobilt bredbånd, hvis du har lyst til det.

Det foregår som regel på den måde, at du får en router ud, som du sætter et SIM-kort i. På den måde har du en lille mobil router, der kan sende internet ud i din bolig. Det er en meget nem måde at få internet på, og det kræver ikke, at der bliver trukket kabler eller lignende.

Har du ikke råd til en router, kan du låne penge her.

Hotspot via din mobil

Du kan også vælge den endnu mere simple løsning og bruge din mobil som hotspot, hvis du har mulighed for det. En mobil er dog ikke lige så god til at agere modem eller router, så er der flere, der skal på nettet samtidig, er det klart bedre med en router i lokalet.

Men det kan være en rigtig god løsning for dig, der ikke vil i gang med et betale yderligere penge for et nyt abonnement. Du har jo i forvejen sikkert et mobilabonnement med data, og så er det jo bare med at dele det som et hotspot, så du eks. kan logge på med en iPad eller computer.

Lokal internetudbyder

Sidst, men ikke mindst, er der i mange sommerhusområder også mulighed for at få en lokal internetudbyder til at sætte internet op for dig. Dette sker som regel via en antenne på huset, og så bliver der sat en router op, som du kan koble dig på.

Dette er som regel i den dyre ende af skalaen, når vi taler om internet i sommerhuset, og du kan tit få lige så hurtigt internet med en 4G router som med denne løsning. Men det jo være, at det er mere dig.

Har du brug for internet i dit sommerhus?

Her til sidst kan det også være en rigtig god idé at tænke over, om du overhovedet har brug for internet i dit sommerhus. Det kan jo også være rart at have et sted, hvor du ikke nødvendigvis er på nettet hele tiden, og hvor du har plads og mulighed for at komme ned i gear og slappe af og netop undvære nettet i et par dage.

Og har du brug for internet, har du jo altid din mobil, som du kan tjekke din mail på eller læse nyheder på. Så måske kan det være, at du slet ikke skal have internet i sommerhuset?