3 grunde til at vælge fibernet

8 måneder siden

3 grunde til at vælge fibernet

3 grunde til at vælge fibernet
3 grunde til at vælge fibernet

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge at få fibernet i din bolig, prøver vi her at gøre dig lidt klogere på, hvorfor det vil være en god ide at gå med fiber

Alle har ret til hurtigt internet. Og det kan du være sikker på at få med fiber. Ligesom alle også har ret til at få deres helt egen Mette Blomsterberg køkkenvægt, som du kan shoppe online i dag.

1 – Du får lynhurtigt internet for samme pris

En af grundene til at vælge fibernet er jo, at du langt hen af vejen kan få meget hurtigere internet til næsten den samme pris, som du måske har været vant til at give. Du kan finde fiber for 300 kroner om måneden eller sågar derunder, og det er jo det samme, som mange udbydere tager for en ADSL opkobling.

Så vil du gerne have meget mere internet for dine penge, bør du i den grad overveje at skifte over til fiber i stedet for. Det vil du ikke fortryde, og så kan du nemt fem- eller tidoble din hastighed uden at gå op i pris.

2 – Perfekt hvis I bor mange i husstanden

Det er også en god ide at vælge at få fibernet, hvis I er mange i husstanden, der skal deles om internettet. Er der mange på af gangen, kan der godt opstå propper på forbindelsen, og det kan gøre nettet langsommere for jer alle. Men dette kan du altså stort set undgå ved at skifte til en meget hurtig forbindelse.

Kommer der sløvhed på linjen, vil du stadig stå tilbage med en hastighed, der er meget hurtigere end den, du havde før. Har du en forbindelse på 300 mbit/s og går 50% ned i hastighed, har du stadig 150 mbit/s. Med en ADSL forbindelse på 50 mbit/s vil et 50% fald svare til kun 25 mbit/s til deling for alle i husstanden.

3 – Din bolig kan blive mere værd

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at din bolig kan ende med at blive mere værd, hvis du vælger at få lagt fibernet ind i den. Det er nok ikke mange penge, der er tale om, men lidt har jo også ret, og fibernet hører sig jo altså bare til i en moderne bolig.

Måske kan det også øge dine chancer for at få din bolig solgt, hvis du skal sælge en dag.