20 Mbit bredbånd

20 Mbit bredbånd

Bliv klogere på én af de mest populære internethastigheder

Hvis du i udgangspunktet leder efter en god og solid hastighed, der dækker de fleste normale behov, så går du sjældent galt i byen med en 20 Mbit forbindelse. Hastigheden er overordnet set god det meste af tiden, og takket være forskellige kampagner hos udbyderne kan du meget ofte spare penge på netop denne hastighed!

Grunden til, at udbyderne ofte vælger at lave kampagner på netop 20 Mbit bredbånd er, at det er en all-round, god hastighed for den lille til mellemstore husstand. 20 Mbit er den rette hastighed til langt de fleste opgaver på nettet, og du kan sagtens streame video og lyd i fornuftig kvalitet på flere enheder samtidig. Generelt siger man, at 20 Mbit er rigeligt til mellem 3 og 5 enheder, der er online samtidig, og dermed passer den rigtig fint til langt de fleste danskere. Det er naturligvis ikke muligt at streame og downloade meget store filer på flere computere samtidig – det vil ødelægge oplevelsen for resten af internettets brugere!

Vi vil klart anbefale en 20 Mbit bredbåndsforbindelse til dig, der ønsker flere computere på nettet samtidig og ikke vil føle, at hastigheden bliver et problem. Hastigheden er perfekt til familier, ligesom den udgør en virkelig solid base, hvis du bor alene, men kræver meget af din internetforbindelse. 20 Mbit er i mange tilfælde markedets perfekte balance mellem pris og hastighed, og du vil sjældent betale overpris, hvis du vælger denne løsning!

Du kan tjekke priserne på en 20 Mbit forbindelse hos markedets bedste udbydere lige her:

[adservice-comparison-feed-iframe]

Hvornår kommer 20 Mbit bredbånd til kort?

20 Mbit er en fornuftig forbindelse for langt de fleste, men som det forholder sig med alle internetforbindelser, så kan den også komme til kort i nogle situationer. For den gennemsnitlige bruger vil 20 Mbit føles som en hurtig internetforbindelse, der kører godt hele tiden. Dette kan dog ændre sig, hvis flere andre computere streamer film eller downloader filer, hvor 20 Mbit simpelthen ikke er nok til at trække alle enhederne samtidig. Disse udsving kan dog også vise sig ved selv højere hastigheder, og dermed kan du komme langt med sund fornuft og gode retningslinjer for brugen af nettet!

Der er ingen tvivl om, at 4K-indhold og ligeså krævende opgaver er et no-go på en 20 Mbit forbindelse, men det er også langt de færreste, der konstant har brug for at få sådanne opgaver løst. Hvis du bruger internettet, som gennemsnittet gør, så vil du ikke blive skuffet over din 20 Mbit forbindelse.

20 Mbit i hastighed giver også andre muligheder end bare netadgang, da du i mange tilfælde kan få mulighed for tv via dit bredbånd. Dette kræver blot en boks, der bruger et kabel fra dit modem, og fra denne boks kan du således se alle dine tv-kanaler på dit fjernsyn. Her vil vi dog gøre opmærksom på, at tv via bredbånd tager noget af hastigheden, hvorfor du skal overveje på, hvilke andre enheder der skal holdes online samtidig med, at tv’et kører derudaf.

Til alt held kan du få 20 Mbit bredbånd i langt det meste af landet, men du bør dog være opmærksom på udbydernes minimumshastigheder, der kan variere fra område til område. Minimumshastigheden er den minimale hastighed, som udbyderne skal kunne levere til din husstand – og den kan i nogle tilfælde være halvdelen af den hastighed, du egentlig betaler for. De fleste udbydere bestræber sig dog på at levere en stabil 20 Mbit forbindelse, hvis dette er muligt!

I hvilke situationer vil 20 Mbit ikke være det rette valg?

Til sidst vil vi gerne komme med to scenarier, hvor 20 Mbit bredbånd måske ikke er det rette valg i forhold til de behov, din husstand har:

Scenarie 1: Husstanden bruger kun nettet i begrænset omfang, og der er sjældent mere end 2 enheder koblet på nettet samtidig. Her vil 20 Mbit simpelthen være for meget i forhold til det behov, husstanden har, da en 10 Mbit forbindelse sagtens vil kunne række. Hvis husets beboere ikke streamer krævende video eller downloader store filer på samme tid, så kan 20 Mbit simpelthen ikke svare sig.

Scenarie 2: Husstanden har ofte brug for, at 5 enheder er online samtidig. En 20 Mbit forbindelse er klart bedst, når der er op til 4 enheder på nettet samtidig, og hvis der begynder at kobles til fra flere enheder, så kan hastigheden blive langsommere. Her vil vi klart anbefale en hurtigere hastighed, der vil give bedre resultater i det daglige.

Hurtigtinternet.dk er det helt rigtige sted at sammenligne priser på bredbåndsforbindelser. Vores søgemaskine bruger dine behov til at sortere de hastigheder og udbydere fra, som ikke kan efterleve dine krav, og du står dermed tilbage med det bedst mulige overblik. Vi lister altid den bedste pris øverst, og det kræver derfor kun meget få klik at finde den rette bredbåndforbindelse her hos hurtigtinternet.dk!