100 Mbit bredbånd

100 Mbit bredbånd

En lynhurtig bredbåndsforbindelse til den krævende familie

100 Mbit er den højeste hastighed hos mange af landets udbydere, men generelt er der sjældent behov for denne hastighed i en privat husholdning. Der er dog ingen tvivl om, at hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor hastighed på en normal bredbåndsforbindelse, så er 100 Mbit dit perfekte match!

100 Mbit/s er en ekstremt høj hastighed, som vil give selv den største familie en god bredbåndsoplevelse. Med 100 Mbit er streaming intet problem, og du kan nemt streame i op til HD-kvalitet på hele 12-14 enheder samtidig. Herudover er det en fremtidssikret hastighed, da du kan streame i 4K kvalitet på hele 3 enheder samtidig – en opgave, som mindre hurtige forbindelser ikke kan magte!

En hastighed på 100 Mbit kommer i virkeligheden kun til kort i det ekstreme tilfælde, hvor du har 4 enheder, der alle skal streame 4K-indhold på samme tid. Dette er dog ikke et realistisk scenarie for en gennemsnitlig husholdning, og derfor kan det sjældent betale sig at købe en 100 Mbit bredbåndsløsning i private hjem. I langt de fleste tilfælde vil du være godt dækket ind med f.eks. 20-50 Mbit i stedet – en meget mere økonomisk løsning, der i det store hele fungerer lige så godt!

En bredbåndsforbindelse på 100 Mbit kan dog i nogen grad forsvares, hvis du jævnligt henter meget store filer til din computer eller andre enheder. Disse filer vil flyve direkte ind i din hverdag, og derfor kan denne hastighed være meget egnet til f.eks. en arkitekt eller konsulent, der arbejder meget med større billed- eller videofiler hjemmefra.

Der gælder dog, som med alle andre hastigheder, at du kun kan få det maksimale ud af forbindelsen, hvis du tilslutter din computer direkte til modemmet med kabel. Dette er måske ikke den bedste, praktiske løsning, men du kan dog ikke forvente den fulde hastighed, hvis ikke du bruger et kabel. Vælger du at bruge WiFi i stedet for, så bør du udskifte dit udstyr, således at det er i stand til at sende den hurtigere hastighed din vej!

Generelt set kan du få 100 Mbit i alle de områder, hvor der i forvejen er enten fiberbredbånd eller kabel-tv, og i nogle tilfælde kan du også få denne hastighed gennem de ældre kobberkabler. Dermed er hastigheden relativt udbredt – og du kan dermed også vælge mellem mange forskellige udbydere!

Priserne på lynhurtigt 100 Mbit bredbånd

Herunder finder du en god oversigt over de hurtigste internetforbindelser til private i Danmark. Generelt vil hastigheden være stabil, uanset hvilken udbyder du vælger, men der kan dog i nogen grad være forskel på det udstyr, som udbyderne bruger. Derfor bør du holde dig dette for øje, når du træffer din beslutning: Er det relativt nyt udstyr, du bliver præsenteret for?

Hvis 100 Mbit er den hastighed, som du bare må have, så er mobilt bredbånd et no-go. Mobilt bredbånd leverer typisk en hastighed på ”op til 80 Mbit”, men 4G-netværk kan sjældent klare mere end en hastighed på 40 Mbit – og du får dermed ikke guld og grønne skove med i lommen hele tiden!

100 Mbit er stort set kun muligt gennem din kabel-tv eller fibernet udbyder, da kobbernettet langt de fleste steder simpelthen ikke kan følge med. Det er ikke altid nemt at finde 100 Mbit i hele landet – og derfor har vi samlet et overblik over priserne herunder:

[adservice-comparison-feed-iframe]

I hvilke tilfælde er 100 Mbit en rigtig god idé?

100 Mbit er lidt af et overkill for mange mennesker, men hastigheden er dog perfekt, hvis du jævnligt henter meget store filer ned fra nettet. Her brillerer denne hastighed, og du vil stort set kunne hente hele dit online liv ned på et par minutter! Herudover vil du naturligvis kunne streame i topkvalitet, uanset hvilken opløsning der er din favorit. Dermed bliver du kvarterets konge, når det kommer til en perfekt hjemmebiograf!

Af ovenstående grunde vil 100 Mbit også være bedst til dig, der har et hjemmekontor, hvor du er afhængig af en stabil og hurtig internetforbindelse uanset hvad. Du kan jonglere med meget store filer, og det hele foregår indenfor få sekunder, og der er dermed ingen dyrebar ventetid i dit travle arbejdsliv!

Bør du fravælge 100 Mbit til fordel for et billigere alternativ?

Det generelle svar er her: JA! 100 Mbit er sjældent det rette valg til dig og din husstand, og du bør kun vælge denne hastighed, hvis du simpelthen ikke kan leve uden én af de hurtigste internetforbindelser! En mindre hurtig forbindelse vil sagtens kunne stille dine behov for både streaming og online spil, og i virkeligheden er denne internetløsning meget dyr i forhold til det ekstra, du får ved dagligdagsbrug.

Find det bedste og billigste 100 Mbit bredbånd her hos Hurtigtinternet.dk!

Hvis du ikke kan leve uden én af de hurtigste internetforbindelser på markedet, så gør dig selv den tjeneste at bruge vores gratis prissammenligner! Her på hurtigtinternet.dk har vi udviklet et søgeværktøj, der frasorterer de tilbud, der ikke er relevante for dig, og dermed hurtigt vil finde frem til markedets bedste udbydere af 100 Mbit bredbånd. Vi sparer dig med andre ord for alt besværet – du får det fulde, og helt gratis, overblik lige her på hurtigtinternet.dk!