10 Mbit bredbånd

10 Mbit bredbånd

God forbindelse til én enkelt enhed!

10 Mbit er for langt de fleste en rigtig god og billig hastighed, hvor du sagtens kan adsprede dig rigeligt på internettet uden at føle, at forbindelsen halter efter. Du vil nemt kunne både streame tv, film eller høre online musik på en enkelt enhed i høj kvalitet uden gener, og hvis du blot tjekker mails, Facebook og surfer på nettet, så er denne hastighed ideel!

En 10 Mbit forbindelse burde i realiteten være nok til at trække mere end blot en enkelt computer eller tablet på samme tid uden fare for lavere hastighed. Dette er også tilfældet hos mange, men hvis den ene computer ofte downloader meget store filer eller ser Netflix konstant, så vil hastigheden med garanti føles langsommere på den anden enhed. Derfor plejer man som regel ikke at anbefale en 10 Mbit forbindelse til en hel husstand – her vil forbindelsen komme til kort. 10 Mbit er primært egnet til én eller to computere; den vil begynde at halte, hvis tre computere forsøger at streame samtidig!

Vi vil klart anbefale en 10 Mbit forbindelse til den lille familie, der sjældent bruger deres internet til meget krævende opgaver som f.eks. streaming af tv eller film. To computere vil sagtens kunne surfe nettet tyndt på samme tid, og den ene vil også kunne se tv online, mens den anden f.eks. tjekker nyheder. 10 Mbit kan dog ikke anbefales, hvis i gerne vil kunne streame, foretage videoopkald og bruge lignende tjenester samtidig på flere enheder!

10 Mbit forbindelsen er én af markedets billigste bredbåndsforbindelser med en pris på ca. 200 kr. om måneden hos langt de fleste udbydere. Hvis du er på udkig efter en solid 10 Mbit forbindelse, så kan du tjekke priserne her:

[adservice-comparison-feed-iframe]

I hvilke tilfælde kommer 10 Mbit til kort?

Som allerede nævnt kommer 10 Mbit forbindelsen typisk til kort, hvis i har et brændende ønske om at streame tv eller film til to enheder på samme tid. Nogle tjenester kan det måske godt lade sig gøre i en lavere kvalitet, men oplevelsen vil helt sikkert halte noget efter ved denne hastighed. Vi vil dog klart anbefale min. 20 Mbit i hastighed, hvis det er dette, du primært bruger dit internet til i huset!

Dette gælder også for dig, der f.eks. bruger tjenester som Skype relativt ofte. Videosamtaler tager typisk meget af hastigheden, og igen: Hvis der er flere brugere af nettet på samme tid, så vil hastigheden forringes efter forholdene. Her vil vi derfor også fraråde en 10 Mbit forbindelse, da du kan opleve hakkende billeder og/eller lyd, hvis der er flere på nettet samtidig!

Modsat hvad mange tror, så vil du faktisk kunne spille selv krævende online spil på en 10 Mbit forbindelse. De fleste moderne spil bruger sjældent mere end 1-2 Mbit hastighed, når de er online, og dermed vil du i mange tilfælde kunne trække i hvert fald to computere på den samme forbindelse. Dermed kan den konkurrenceprægede familie sagtens spille f.eks. CounterStrike mod hinanden!

Som allerede nævnt, så er 10 Mbit en ganske glimrende hastighed for langt de fleste – specielt når man tænker på prisen! Det næste trin op af hastighedsstigen er 20 Mbit, og som sådan er besparelsen mellem 10 og 20 Mbit ikke så stor. For langt de fleste vil 20 Mbit dog ikke være pengene værd alligevel, og hvis du kun bruger internettet til arbejde og generel surf, så er 20 Mbit helt sikkert i overkanten.

Som med alle andre typer af bredbåndsforbindelser skal du altid være opmærksom på minimumshastighederne. Det meste af tiden bør du kunne forvente en hastighed, der holder sig meget stabilt på ca. 10 Mbit, men hvis udbyderen har angivet en lavere minimumshastighed, så kan du risikere, at denne gør sig gældende. Dette vil gøre f.eks. internetstreaming svært, da hastigheden simpelthen kan blive for lav. Omvendt skal du kunne forvente en stabil forbindelse, hvis udbydere ikke har opgivet en minimumshastighed for forbindelsen.

10 Mbit mobilt bredbånd er voldsomt populært

Der, hvor 10 Mbit forbindelsen virkelig excellerer, er som mobil bredbåndsløsning. Denne løsning bliver typisk primært brugt til arbejde og let internetsurf på farten, og her er 10 Mbit ganske givet ideel for rigtig mange mennesker. Dette ses også på salgstallene, hvor 10 Mbit ligger i toppen, når det kommer til hastigheder på mobilt bredbånd.

Med 10 Mbit mobilt bredbånd kan du surfe i et fint tempo samtidig med, at træer og marker suser forbi togvinduet – og denne populære løsning kan dermed være med til at øge din effektivitet!

Hurtigtinternet.dk er vejen til en billig 10 Mbit forbindelse!

Hvis du leder efter den perfekte 10 Mbit forbindelse til hjemmet eller til at have med på farten, så er du landet på den helt rigtige hylde! Her på hurtigtinternet.dk har vi nemlig gjort det let for dig at finde frem til markedets bedste og billigste 10 Mbit forbindelse. Vores smarte søgemaskine bruger dine præferencer til at finde målrettede tilbud, der passer til dine behov – og vi lister naturligvis altid den bedste løsning øverst! Dermed kan du på hurtigtinternet.dk ganske gratis finde frem til en billig 10 Mbit forbindelse, som vil leve op til dine krav – vejen til hurtigt internet har aldrig været kortere!